Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Què és l'Escola de Pares i Mares?

L’Ajuntament d’Esplugues ofereix un programa de formació per a pares i mares interessats en millorar les seves habilitat per educar els seus fills i filles.  Aquest  programa pretén ajudar-los partint de les seves necessitats, de les dificultats quotidianes i de les seves capacitats, i ho fa des del diàleg, la reflexió conjunta i el acompanyament d’experts.

Els objectius del programa són:

- Crear un espai de trobada de pares i mares on puguin compartir, reflexionar i generar nous coneixements.

- Contextualitzar el grup familiar en una realitat, analitzar la situació actual i ajudar a trobar el seu camí vers les diferents alternatives de resolució de conflictes sota la perspectiva de l’experiència compartida.

- Potenciar la comunicació entre els pares, les mares i els seus fills i filles, donant eines per millorar-la.

- Abordar temes d’actualitat que preocupen a les famílies i proporcionar recursos per donar suport en la seva funció educativa.

El programa de formació per a pares i mares es desenvolupa mitjançat dos tipus d’activitats que són les xerrades-col·loquis i els tallers. Per portar a terme aquest programa col·laboren amb nosaltres la Secretaria d'Infància i Família de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, Mossos d’Esquadra, Centre d'Atenció i Seguiment de les Addiccions.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B