Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Noves inversions per a la ciutat i els barris

Eduard Sanz - PSC

El govern municipal hem concretat en els darrers mesos les inversions previstes per aquest any 2016. En moments difícils, hem fet un esforç per continuar invertint a la ciutat i mantenir així els estàndards de qualitat que ens caracteritzen, així com per iniciar projectes i equipaments estratègics per Esplugues i la seva ciutadania.

Els objectius que centren aquesta inversió durant el 2016 són:
• La millora de l’espai públic fent-lo més obert i accessible pel gaudi i ús de la ciutadania, i la cura dels nostres parcs i jardins
• Assolir una mobilitat sostenible i millorar l’accessibilitat dels nostres carrers
• Crear nous equipaments per a la ciutadania i millorar-ne els existents
• Augmentar l’eficiència energètica.

Entre tots els projectes destaquen la reurbanització de carrers que millorarà tant la xarxa de clavegueram com la mobilitat i accessibilitat. Aquests són els casos d’un tram del carrer Vicenç Bou, el carrer Bruc, el passatge Nebot a l’avinguda del Torrent que, entre d’altres, veuran la llum aquest any.

Pel que fa als equipaments, durant el 2016 iniciarem els treballs per a la construcció d’un nou poliesportiu al barri de Can Vidalet, renovarem els vestidors dels camps de futbol del Molí i Salt del Pi, destinarem 150.000 euros a la millora de les nostres escoles i renovarem els casals de gent gran del municipi.

Iniciem també aquest any una renovació i millora dels parcs infantils que començarà pel Pou d’En Fèlix, Petit Parc de l’Amistat i plaça Blas Infante en ser dels més utilitzats. També s’instal·larà un nou rocòdrom per a joves que neix del pressupost participatiu.

La inversió del 2016 també integrarà la renovació del clavegueram del polígon industrial del Gall que millorarà el servei tant del propi polígon com del conjunt del barri, continuant així una primera fase que ja hem desenvolupat.

Amb l’Àrea Metropolitana afrontarem també la construcció del nou carril d’accés a Barcelona per la B-23 destinat a bicicletes i vianants, així com altres millores en els carrils bici de la ciutat.

Aquests són els projectes més significatius al que se sumen altres actuacions als diferents barris. Tot plegat, un esforç inversor molt important que permetrà millorar la nostra ciutat per donar major servei i qualitat de vida al conjunt de la ciutadania.

Eduard Sanz (PSC) a El Pont d'Esplugues - Maig 2016

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B