Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Inversions productives

Albert Comellas - CDC

Malgrat el reguitzell de missatges apocalíptics que el “gobierno en funciones” del PP envia a tort i a dret des del palau de “La Moncloa” respecte l’economia catalana, la realitat és que les empreses del País exporten cada vegada més i hi ha un clima positiu i esperançat. I són sabedores de les incerteses presents: la pròpia paraula “empresa” indica el component d’aventura que té tot projecte d’economia productiva.

Des de l’equip de govern d’Esplugues copsem aquesta embranzida sense autocomplaença però amb la il·lusió i l’esperança que comporta veure que es mantenen i creen llocs de treball a la ciutat majoritàriament des del sector privat. Per exemple, Renault, després de complir 50 anys a la ciutat, ha fet una remodelació modèlica de les seves instal·lacions. A la Plana, LABCO creix i es consolida internacionalment, ara re-anomenada SYNLAB. També a l’avinguda dels Països Catalans, Nestlé consolida una nova unitat internacional de digitalització del negoci. L’edifici IMAGINA del polígon del Gall també recupera activitat amb l’arribada de nous serveis de COBEGA.

I és amb l’objectiu i compromís triple de donar suport a l’economia productiva, de donar fermesa a la inversió social que fem des del govern i tanmateix fer-ho de manera transparent, que s’ha aprovat al darrer ple municipal el Pla d’Acció Municipal per aquest mandat. Amb un ampli suport dels grups de l’oposició perquè hem  recollit molts dels seus suggeriments de millora. I també, nogensmenys, després d’haver donat a tothom l’oportunitat de dir la seva, tot repartint 20.000 enquestes a les llars d’Esplugues en un dels lliuraments d’aquesta revista municipal.

Finalment, explicar-vos que al darrer Ple també es va votar, d’acord amb els motius previstos legal i contractualment, amb gran suport dels grups de l’oposició, de recuperar la concessió que l’ajuntament havia atorgat a un privat per a l’explotació de l’edifici de la Baronda. L’ajuntament passa ara, així doncs, a decidir sobre el seu ús immediat.


Encontraréis la versión en castellano de este artículo en la pàgina / The English version may be found at the address:
www.ConvergentsEsplugues.Cat

Albert Comellas (CDC)  El Pont d'Esplugues - Març 2016

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B