Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Fem un relleu

ICV

Com molts ja sabeu, la Lídia, que els darrers anys ha estat fent de portaveu del nostre grup, ha deixat l’activitat política per motius personals i de salut. Després d’uns mesos d’impàs, finalment ja han reconegut i ha pogut prendre possessió del càrrec de regidora l’Estefania Zafra. L’Estefania és una persona d’Esplugues, jove i compromesa, que ja fa temps que segueix i participa de molt a prop de la política d’Esplugues i que ha estat donant suport des de fora a aquest grup municipal. Té moltes ganes de treballar i un munt d’idees per portar a la pràctica. Amb ella al capdavant, perquè serà la nova portaveu del grup, seguirem treballant en la mateixa direcció que ho hem fet sempre seguint tres eixos:

•    Donant prioritat a l’atenció a les persones i especialment a aquelles que més necessitat tenen d’un suport per part de les institucions.
•     Insistint en la transparència en tots els processos polítics que es porten a terme i en totes les accions i activitats dels càrrecs públics.
•    Tenint cura de la nostra ciutat convertint-la en una ciutat amable, fent propostes perquè sigui mediambientalment sostenible, accessible per a tothom, acollidora per als qui vinguin d’on vinguin i tinguin els motius que tinguin, puguin trobar a Esplugues aquell lloc on viure  que la guerra, la misèria, la persecució  o la por els ha privat de trobar al seu lloc d’origen.

Com sempre, el grup municipal d’ICV-MES-AS-E, seguim oberts a suggeriments i  propostes, per parlar-ne i a treballar conjuntament amb la ciutadania o les entitats.  Estem contents que una dona jove agafi les regnes del grup. Estem segurs que imprimirà un nou caràcter a la feina que fem.

Quatre ratlles per parlar de les eleccions del passat dia 26. Estem sorpresos i decebuts del resultats a nivell de l’Estat, perquè no dir-ho. Sembla que la corrupció i les actuacions antidemocràtiques es premien en lloc de castigar-se. A Catalunya i també a Esplugues els resultats han estat molt diferents. Obren una porta a l’esperança i pensem que ens han de fer pensar a tots plegats.

Agraïm a totes aquelles persones que han triat la papereta amb l’opció on hi era ICV. Estem segurs que els nostres representants no els decebran.

Que passeu un bon estiu!

ICV   El Pont d'Esplugues - Juliol 2016

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B