Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El que ens espera

ICV

Amb el govern de coalició PSC-CDC, el PSC torna a tenir una majoria absoluta de facto i així és molt difícil incidir com ho havíem estat fent durant els quatre anys anteriors. No necessiten cap vot per aprovar res. Ells sols s’ho maneguen, i a més, els socis de la coalició s’hi han acostumat molt ràpidament a aquest funcionament i a la manca de transparència que tant havia criticat CDC la legislatura passada. Han après ràpidament a actuar com una piconadora que es creu amb més força i per damunt dels demés, amagant-se això sí sota un posat discret molt  ben estudiat. Així doncs l’absolutisme del PSC-CDC és ara més fort que mai i torna a planejar amb total impunitat sobre el nostre poble. L’oposició som per a ells un pur tràmit. Tot i això no defallim ni defallirem.

Cara el proper curs polític hi ha unes quantes coses pendents d’iniciar-se i amb el recolzament de la ciutadania aconseguirem que siguin el més profitoses  possible per  a Esplugues. Tenim entre mans,  tot  al peu del Parc de Collserola, l’aterratge a Esplugues del supermercat Lidl a la zona dels Tres Molins, el carril bici que ens ha de connectar amb Barcelona,  el Pla de Finestrelles Nord, i el desafortunat  Pla CAUFEC, que sembla que torna a respirar. A l’altra banda d’Esplugues, l’ARE de Montesa (2.200 habitatges) que també respira de nou, els Mercats Municipals  que  funcionen en unes carpes que ja no resisteixen més, caducades des de fa ja uns anys, l’expropiació de la Baronda que ja veurem quin serà el cost i l’ús que se’n farà, i un munt de compromisos amb entitats pendents d’executar des de fa anys: SOS Galgos (més d’un any d’espera),  mercat de pagès (dos anys d’espera), horts urbans (tres anys d’espera)... i altres projectes que més val no remenar ara per ara perquè estan en el fons d’un gran forat, ple de diners públics, com pot ser l’Auditori.

Els qui governen Esplugues , tenen el mal costum d’aprovar mocions i propostes ciutadanes per, a continuació, eternitzar-les a base d’estudis que no porten enlloc i que acaben amb la il·lusió de qui les ha proposat.

Som a setembre i comencem un nou curs amb la Festa Major. Gaudim-ne tots plegats i després  seguim treballant més fort que mai, intensament, perquè la nostra gent i la nostra ciutat s’ho mereixen!

ICV   El Pont d'Esplugues - Setembre 2016

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat