Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Cultura del pacte

Els resultats de les eleccions generals marquen la fi del bipartidisme a l’estat. Tothom haurà, doncs, d’esmerçar esforços per desenvolupar molt més la cultura de la negociació, el pacte i la lleialtat en el seu compliment. I aprendre a governar amb forces alternatives.

Des de Convergents d’Esplugues creiem que això és aplicable també a les opcions polítiques, que tot i ser ben diverses en les nostres ideologies, defensem fer un referèndum sobre el futur polític de Catalunya. Perquè la ciutadania pugui expressar-se amb ple coneixement de causa sobre el seu marc legal tot exercint la sobirania del seu País. Ens avala el resultat al Congrés i al Senat dels representants catalans, on aquesta opció és molt majoritària.

A Esplugues els fruits de la cultura del pacte comencen a ser palesos. Des del govern municipal treballem per resoldre les qüestions que us afecten directament. Per exemple, en l’àmbit de la Mobilitat, pacificant el trànsit i els camins escolars a l’avinguda dels Països Catalans. I des d’Empresa i Ocupació, atraient noves inversions a la ciutat i ajudant les que hi són a desenvolupar-se i generar més llocs de treball.

Albert Comellas - El Pont d'Esplugues núm. 235 - Gener 2016

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B