Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Aprovat el Pla d’Actuació Municipal

Eduard Sanz - PSC

En el passat 17 de Febrer el ple municipal va aprovar el PAM 2016-2019. Aquest va comptar amb els vots favorables de PSC, CDC, ERC, C’s i la regidora no adscrita, així com amb les abstencions de PP, ICV i CE. Des del govern hem cercat el màxim consens amb la resta de grups municipals, la regidora no adscrita, i la ciutadania a través d’un procés participatiu que ha arribat a totes les llars del municipi.

Hem cercat el consens convençuts que la ciutat la fem entre tots i totes i, malgrat les diferències, és molt important per nosaltres incorporar dins del pla d’actuació municipal les prioritats i accions que no només els partits del govern ens vàrem comprometre a tirar endavant en els nostres programes electorals, sinó també la visió de la resta de grups municipals amb els que anem construint Esplugues, i el criteri de la ciutadania sobre el què cal fer. Vull agrair públicament el treball fet en aquest sentit pel conjunt de regidors i regidores i la implicació de la ciutadania en aquest procés.

El PAM contempla 42 línies estratègiques, a partir de cinc grans eixos, i 149 actuacions de les que amb la ciutadania s’han prioritzant les mesures pel “Bon Govern”, “Persones i Famílies”, “Economia, Emprenedoria i Ocupació”.

El PAM ha de ser i serà un document flexible per tal que les polítiques municipals es puguin adaptar a les necessitats que vagin sorgint durant el mandat. És també un exercici de transparència que permetrà a qualsevol persona, a través del web municipal, fer un seguiment del desenvolupament del pla, i per altra banda, és també un mecanisme per retre comptes al final de la legislatura sobre el que hem fet i el que no.

Amb el PAM fixem el nostre full de ruta en el que queda clar que el govern municipal té un model de ciutat, una visió estratègica pel futur d’Esplugues i unes prioritats molt clares centrades en l’atenció a les persones, que ara esdevenen programa i contracte amb la ciutadania.

Eduard Sanz (PSC) a El Pont d'Esplugues - Març 2016

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B