Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

2.253 gràcies!

El desembre que ara deixem enrere ha estat marcat políticament per les eleccions generals del passat dia 20. Aquests comicis han representat l’última convocatòria d’un any farcit d’eleccions. Primer van ser les municipals, després les del Parlament i ara aquestes. Des d’Esplugues, hem viscut aquest període amb intensitat, com no podia ser d’una altra manera, i també amb la il·lusió d’imaginar un futur millor per tothom. I hem participat massivament en les tres convocatòries. El balanç que en fem des d’ERC, a més, és enormement positiu.

El dia 20 de desembre, ERC Esplugues vam fer un resultat de 2.253 vots, que representen un 8,67% dels sufragis. N’estem molt contents perquè, si ho comparem amb les generals del 2011, hem fet un salt: hem més que doblat resultats. Llavors vam fer 955 vots i un 4,06%. El creixement de la confiança dels nostres electors a Esplugues, doncs, és evident. Fins i tot si ho comparem amb els resultats de les municipals, també representa una avenç. Al maig, 2.027 espluguins i espluguines van escollir la nostra papereta. En 6 mesos, per tant, no tan sols hem mantingut la confiança de tots ells sinó que hem sumat 226 suports. Tinguem en compte, a més, que les municipals de feia quatre anys ens havien votat 898 persones.

Sembla clar, doncs, que els republicans vivim una època dolça. Des d’aquesta columna voldria donar les gràcies a tots els espluguins i espluguines que heu confiat en nosaltres. Intentarem gestionar aquests resultats amb humilitat, treball i constància, i farem tot el que estigui a les nostres mans per no defraudar-vos tant al Congrés dels Diputats, com al Parlament, com òbviament al nostre Ajuntament. I ens agradaria poder comptar amb el vostre suport en el futur. Amb la vostra ajuda, segur que ens en sortirem. Per tot plegat, 2.253 gràcies!

Oriol Torras - El Pont d'Esplugues núm. 235 - Gener 2016

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B