Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

BENVINGUDA ALS NADONS D'ESPLUGUES

Com a compromís de la ciutat amb la Carta Europea de Defensa dels Drets Humans i amb la declaració Universal dels Drets del Nen, l'Ajuntament regula els actes de benvinguda dels nounats al municipi.

benvingudanadons@esplugues.cat

L'Ajuntament continua celebrant els actes de benvinguda als nadons d'Esplugues.
El primer del 2017 va ser el dissabte 6 de maig. El proper acte de Benvinguda als nadons d'Esplugues serà el dia 28 d'octubre a les 12 hores als jardins de la Masoveria de Can Tinturé.
Es tracta d'un acte col·lectiu i el presidirà l'alcaldessa d'Esplugues, qui podrà delegar la funció en regidors o regidores del consistori.

Podran participar els nadons de menys d'un any que estiguin empadronats al municipi. La iniciativa parteix del compromís de la ciutat amb la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans i amb la Declaració Universal dels Drets de l'Infant, a les quals està adherit l'Ajuntament.

La benvinguda als nadons és un acte social que no té valor legal. Les famílies dels nadons que vulguin participar s'han d'adreçar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania i aportar una còpia del llibre de família i del carnet d'identitat del pare, mare o tutor legal, ja que els requisits que es demanen és ser menor d'un any i estar empadronat a Esplugues de Llobregat.

Estan oberts a tothom i seran l'expressió pública dels drets dels infants de la ciutat com a símbol del progrés de la humanitat i la reafirmació del compromís del municipi per avançar cap a una societat més lliure, justa i democràtica, en la qual els drets dels infants gaudeixin d'una protecció preferent.

Mitjançant el correu benvingudanadons@esplugues.cat, s'autoritzarà la participació a l'acte.


Per motius d'aforament es podran denegar sol·licituds, que tindran preferència per als següents actes a realitzar al 2017.


© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat