Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Mitjans de comunicació

Directory CRÒNICA DE LA VIDA D'ESPLUGUES
Publicació de caràcter mensual que tracta informació local. Dirigida a tota la ciutadania d'Esplugues. Té subscriptors a la resta de l'estat i a l'estranger. El primer exemplar data de 15 de gener del 1950.
Directory DIARI D'ESPLUGUES
Publicació de caràcter mensual que tracta informació local i comarcal. Es distribueix per tots els habitatges de la ciutat, comercials i oficines. Va dirigida al públic en general.
Directory EL PONT D'ESPLUGUES
Publicació de caràcter mensual que edita l'Ajuntament. Tracta informació sobre gestió municipal i activitats ciutadanes. Es distribueix de forma gratuïta per tots els habitatges de la ciutat (tirada: 20.200 exemplars)
Directory ESPLUGUES TELEVISIO (ETV)
Televisio local d'Esplugues. Emissió diària amb un total de 120 hores setmanals. Emet programes esportius, informatius, culturals, debats, reportatges de tipus local i comarcal.
Directory ESPLUGUES.COM
Directory PEUS NEGRES
Publicació de caràcter anual que recull les activitats i festes de tota la temporada castellera. Es distribueix a les 52 colles de Catalunya i comerços de la localitat.
Directory TELE ESTUDI-ESPLUGUES
© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat