Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

CENTRE DE RECURSOS LABORALS i BORSA DE TREBALL

Espai d'accés lliure, dotat de diferents recursos d'informació i suport a la recerca de feina que poden consultar-se de forma autònoma. S'hi ofereix orientació professional, accés a ofertes de treball i informació de les accions que es desenvolupen per a facilitar l'ocupació.

OCUPACIÓ

Mònica Blanco
Montserrat Rodríguez

CENTRE DE RECURSOS LABORALS:

Espai de lliure accés, un cop donat d'alta del servei de borsa de treball (vegi’s procediment d’inscripció més endavant), amb informació sobre recursos per a la recerca de feina i organització d'accions formatives.

També es duen a terme entrevistes individualitzades d'informació i assessorament per definir el perfil professional i optimitzar les condicions d'accés al mercat laboral; informació sobre accions ocupacionals, formació, mercat de treball; orientació específica per a persones amb diversitat funcional; etc. Les entrevistes es realitzen dimarts i dijous de 9 a 13 h al Centre de Recursos Laborals. No cal demanar cita prèvia.

També s'ofereix ajuda per a l'elaboració del currículum vitae i la carta de presentació, així com suport i preparació d'entrevistes de feina.

Recursos laborals disponibles:

  • * Ofertes de treball.
  • * Dossiers de tècniques de recerca de feina: vies de recerca; models de currículum vitae; models de carta de presentació; llistats de borses de treball per internet; llistats d'empreses per sectors.
  • * Formació reglada (ESO, Batxillerat, Formació Professional, Universitat, etc.); formació ocupacional; programes de qualificació professional inicial; formació privada.

 

DISPOSITIU D'INSERCIÓ DE CAN VIDALET

Ets de Can Vidalet? Estàs cercant feina? Necessites suport i acompanyament en el procés de recerca?

Si estàs interessat/da, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

 

Heus aquí les activitats del Dispositiu d'inserció:

 

AULA DE RECERCA ACTIVA

Busques feina per internet? Necessites un espai amb connexió a internet i/o suport en la recerca?

Vine a l'aula de recerca activa de feina de Can Vidalet!

Espai: Aula d'informàtica de l'edifici Molí (Can Vidalet)

Horari: Cada dilluns de 9 a 12 h

Contacte: MClavero@esplugues.cat (Mercè Clavero)

 

ELS DIVENDRES DE CANVI

5 sessions grupals de suport emocional a la recerca de feina. Perquè sabem que buscar feina és un procés difícil que sovint comporta frustració i desànim. Si sents que de vegades et resulta complicat mantenir l'ànim necessari per perseverar enel teu objectiu, aquí tens un espai a la teva disposició.

Espai: Edifici Molí, primera planta

Calendari: Divendres 4, 11, 18, 25 de novembre i 2 de desembre de 9.30 a 11 h

Contacte: jsantamaria@esplugues.cat (Judit Santamaria) o mclavero@esplugues.cat (Mercè Clavero)

 

5x5 CÀPSULES PER LA RECERCA DE FEINA

5 tallers grupals dinàmics i participatius per ajudar-te en diferents aspectes de la recerca de feina. L'objectiu: incrementar les teves possibilitats de trobar-ne!

Espai: Edifici Molí de Can Vidalet

Horari: Dimecres de 9.30 a 12.30 h

Contacte: jsantamaria@esplugues.cat (Judit Santamaria) o mclavero@esplugues.cat (Mercè Clavero)

 

CURS de TÈCNIQUES DE COMUNICACIÓ

Durada: 30 hores

Calendari: 17 a 28 d'octubre de 9.30 a 12.30 h

Contacte: mclavero@esplugues.cat (Mercè Clavero) o jsantamaria@esplugues.cat (Judit Santamaria)


Totes les accions anteriors estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris


BORSA DE TREBALL:

Per ser inclosa a la borsa de treball i poder accedir a les ofertes vigents, la persona interessada ha d'emplenar la FITXA D'ALTA D'USUARI, la qual és accessible en format electrònic des d'aquesta pàgina web, i en paper tant a l'edifici Puig Coca com als Punts d'Atenció a la Ciutadania.

Un cop emplenada la fitxa, pot acudir-se al Centre de Recursos Laborals (vegi’s les dades de contacte més endavant) dimarts o dijous de 9 a 13 h SENSE sol·licitar cita prèvia, on cal portar la fitxa emplenada i el currículum vitae.

En cas que no es desitgi rebre orientació professional, es pot enviar la fitxa degudament emplenada i el currículum directament per Internet a l'adreça electrònica ocupacio@esplugues.cat (llegir document annex -Full informatiu borsa-).

Una vegada inscrit com a usuari, l'accés al Centre de Recursos Laborals per a consultar les ofertes de treball vigents és lliure.


Cal adreçar-se directament portant la FITXA D'ALTA D'USUARI degudament emplenada i un currículum vitae (a ser possible, en versió digital).

Horari d'atenció al públic del Centre de Recursos Laborals: dimarts i dijous 9 a 13 h.

Edifici Puig Coca: Petit Parc de l'Amistat, s/n


Els joves entre 16 i 35 anys que vulguin donar-se d'alta de la borsa de treball i rebre orientació professional o formativa han d'adreçar-se a l'Oficina Jove d'Emancipació (edifici annex al casal de cultura Robert Brillas, c/ Àngel Guimerà, 34): http://www.esplujove.net/oficinaEmancipacio.php?tamany=1

Enllaços d'interès laboral:

www.oficinadetreball.gencat.cat/socweb

jovecat.gencat.cat/ca/temes/treball/oficina_jove_de_treball

www.trobarefeina.com

www.infojobs.net

www.laboris.net

www.infoempleo.com

www.trabajos.com

www.monster.es
File Fitxa alta usuari/a
File Full Informatiu Borsa de Treball i Formació Ocupacional
© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat