Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El 20 i 21 de juny, proves de selecció per treballar en el futur centre comercial

Alcampo convoca a les persones inscrites a la borsa de treball municipal per cobrir 150 places. Tot i que en la contractació es prioritzaran les persones empadronades a Esplugues, qualsevol persona interessada pot fer arribar el currículum amb fotografia al correu electrònic ofertesocupacio@esplugues.cat.

13 de juny del 2018

Tal com va avançar EL PONT al març, les empreses que operaran en el futur centre comercial Finestrelles Shopping Center -actualment en fase d'obres i amb previsió d'obrir abans de final d'any- acudiran a la borsa de treball municipal per prioritzar la contractació de persones residents a Esplugues de cara a cobrir els llocs de treball previstos.

La primera companyia a fer-ho ha estat Alcampo, que gestionarà un hipermercat de 4.000 m2. Amb la col·laboració de l'Ajuntament, la firma francesa està recopilant currículums de persones inscrites a la borsa municipal per seleccionar els més adequats i convocar les proves psicotècniques que es realitzaran els dies 20 i 21 de juny a l'Espai Baronda. Amb posterioritat, es realitzaran les entrevistes finals als que hagin superat el psicotècnic. L'objectiu és cobrir uns 150 llocs de treball. Tot i que en la contractació es prioritzaran les persones empadronades a Esplugues, qualsevol persona interessada pot fer arribar el currículum amb fotografia al correu electrònic ofertesocupacio@esplugues.cat.

De cara a futurs processos de selecció, cal recordar que les inscripcions a la borsa de treball municipal es poden realitzar els dimarts i dijous de 9 a 13 hores al Centre Puig Coca.

Accés soterrat

A finals de maig han començat les obres de l'accés soterrat al futur centre comercial, des del carrer Laureà Miró -a l'alçada del parc de Can Vidalet-, necessari per minimitzar els efectes del centre en la mobilitat de la ciutat. Els treballs, a càrrec de la junta de compensació del pla urbanístic Porta BCN, duraran uns quatre mesos i suposen el tall al trànsit dels carrils en direcció Barcelona.

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat