Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L'Ajuntament obre una segona convocatòria de subvencions per a Esports i Educació

17 d'octubre de 2016

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament va aprovar el 7 d’octubre una nova convocatòria, dins l'any 2016, de concurs de subvencions, en aquest cas, específic per a activitats vinculades a Esports i a Educació.

Aquesta segona convocatòria va dirigida únicament a entitats esportives, escoles i AMPAs.

La convocatòria principal, per als àmbits d'Acció Social, Esports, Nova Ciutadania, Educació, Cultura, Infància i Joventut, es va convocar al maig i es va resoldre el 16 de setembre, amb una quantia de 57.546,85 euros.

En aquesta nova convocatòria de concurs públic no hi podran concórrer aquells projectes que ja ho van fer en la primera convocatòria.

Les sol·licituds al concurs podran presentar-se fins al 4 de novembre de 2016. El concurs es regirà per les Bases específiques reguladores de l’atorgament de subvencions de l’Àmbit d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de l’any 2016.

La documentació que cal presentar per cada sol·licitud és:

- Instància normalitzada de subvencions completa
- Descripció del projecte
- Pressupost global (despeses i ingressos previstos especificant la quantitat sol·licitada)

Per a qualsevol aclariment, es pot enviar un correu electrònic a les adreces: cpenela@esplugues.cat o jmsanchez@esplugues.cat.

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat