Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues acollirà una cursa 'urban-trail' el 20 de novembre

26 d'octubre de 2016

L'empresa Freedom Sports, ubicada a Esplugues, organitza, amb el suport de l'Ajuntament, la primera Urban Trail Sota Ponts, una prova de running que combinarà zones urbanes amb altres que s'assemblen més a un recorregut de muntanya, però sense sortir del casc urbà. Aquesta original prova, que es va presentar aquest dimecres 25 d'octubre a la Masoveria de Can Tinturé (foto), tindrà lloc el diumenge 20 de novembre i constarà de dues curses: una de 12 quilòmetres, per a persones amb una elevada preparació física; i una altra de 6 quilòmetres, menys exigent i que fins i tot es pot fer caminant.

Les inscripcions, de 17 i 14 euros segons la cursa, estan obertes fins al 13 de novembre. Part de la recaptació anirà destinada a l'entitat social espluguina Associació per la Igualtat de Drets per als Discapacitats (AIDED).

Durant la presentació, la 2a tinenta d'Alcaldia de l'Ajuntament, Sara Forgas, va destacar que "com a ciutat que aposta fort per la pràctica de l'esport com a hàbit saludable, ens complau afegir una nova prova al calendari d'esdeveniments esportius oberts al conjunt de la ciutadania" i va recordar que Esplugues ja té experiència en curses solidàries, com la que s'organitza des de fa sis anys amb l'Hospital Sant Joan de Déu.

Per part de Freedom Sports, Dani García va dir que "Esplugues reuneix les característiques ideals, pels desnivells i perquè permet fer un recorregut que passi de terreny d'asfalt a terreny de sorra i de vegetació, amb escales, etc. per fer una prova original, diferent, exigent i divertida".

Aquí es pot trobar més informació: http://urbantrailesplugues.com/

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat