Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El Consell d'Infants presenta propostes per incentivar la cura dels animals a Esplugues

11 de maig del 2018

"Els animals també tenen sentiments i ens hem de posar en el seu lloc". Ho van dir 15 nens i 15 nenes, els representants del Consell d'Infants que es van encarregar dijous a la tarda de presentar a l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, i a la regidora de Participació, Montse Zamora, les propostes que tenen perquè la ciutat cuidi i respecti els animals de companyia.

Cartells, anuncis a les xarxes socials i a la ràdio, jocs (cartes, torre d'equilibri gegant, gimcanes...), pancartes, publicacions al Pont d'Esplugues, fotografies, cursos ambientals i fins i tot una cançó i coreografia són les idees i projectes que els 400 nens i nenes de 5è de primària han treballat des de finals del 2017 per encàrrec de l'Ajuntament i que van presentar ahir al Saló de Plens municipal. Algunes de les accions programades es van pensar per a la nova Aula Ambiental, situada al parc de Can Vidalet, un espai idoni per a jocs i exposicions sobre el medi ambient.

"Us hem demanat ajuda i vosaltres heu respost", va dir-los l'alcaldessa, qui va explicar que "ara la nostra feina és treballar les vostres propostes per començar a implantar-les com més aviat millor". També va explicar que "és imprescindible escoltar els infants i incorporar la seva mirada sobre aspectes que afecten la ciutat" i els va recomanar que seguissin participant i alçant la seva veu en afers públics.

A aquesta edició del Consell d'Infants hi han participat les següents escoles:  Isidre Martí, Joan Maragall, Lola Anglada, Gras i Soler, Folch i Torres, Prat de la Riba, Matilde Orduña, Garbí i Isabel de Villena.

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat