Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Can Vidalet i Finestrelles enceten les festes majors dels barris

8 de juny del 2017

Del dijous 8 al diumenge 11, la Festa Major de Can Vidalet posarà a l'abast del veïnat diverses formes de celebrar l'arribada del bon temps. Enguany hi destaquen els concerts de flamenc i de rock.

Dijous 8

Dijous l'associació de veïns farà tallers de pintura a la rambla Verge de la Mercè (16 h), l'Associació de Dones El Taller exposarà els seus treballs de manualitats a l'Edifici Molí (19.30 h) i a les 20.30 hores el seu grup de ball actuarà a l'Edifici Cadí.

Divendres 9

Divendres, pl. Blas Infante, es farà una actuació de ball a càrrec de l'Escola Utmar (20.30 h) i, després d'un correfoc dels Boiets Esquitxafocs i Toc de Foc, el primer tinent d'Alcaldia, Eduard Sanz, farà el Pregó de Festa Major. La programació musical arrenca amb l'actuació dels Makarines (22 h), duo sevillà format pels germans José i Maca Ibáñez, que surten del barri de Triana. Ja han publicat quatre discos i actualment presenten l'espectacle Palabra de carretero. A continuació, els Naranjo, un grup de flamenc fusió de Barcelona, ​​presenten el seu darrer treball Un paseo por los naranjos.

Dissabte 10

Dissabte a pl. Blas Infante se celebra el Canvirock Festival Solidari (en benefici del Banc d'Aliments d'Esplugues) amb el rock de Brigada Cobalto i dues bandes tribut: un a Guns'n'Roses i l'altra al grup de rock andalús Medina Azahara.

També se celebrarà el Torneig de Futbol Sala al Poliesportiu Can Vidalet, la passejada en tren miniatura (de 10 a 14 i de 16 a 18 h a pl. Blas Infante), la Xoriçada popular a favor del Banc d'Aliments (de 12 a 14 h a pl. Blas Infante) i, a rambla Verge de la Mercè, animació infantil (18.30 h), Masterclass de zumba (20 h) i Orquestra Chocolat (22.30 h).

Diumenge 11

Diumenge hi haurà les activitats habituals d'aquestes festes: missa del patró Sant Antoni (12 h, a la parròquia de Sant Antoni), la diada castellera (de 12 a 14 h rambla Verge de la Mercè) i, a pl. Blas Infante, festa de l'escuma i concurs de dibuix (12-14 h), balls regionals (19-21.30 h) i Havaneres i rom cremat (21.30 h) i fi de festa amb pirotècnia.

Protocol contra les agressions sexistes

Dissabte a la tarda, a la Festa Major de Can Vidalet, es posarà en marxa la prova pilot del nou protocol Per unes festes sense violència masclista. Una xarxa de persones voluntàries informarà sobre la campanya i explicarà què cal fer en cas d'agressió.

Festa Major de Finestrelles

Per la seva banda, a Finestrelles la Festa comença el divendres amb una Sardinada amb havaneres (21 h a Cal Suís), dissabte, al parc Pista Vermella (c. Rocabert amb Tenerife), Gimcana (11 h), Inflables i xocolatada (17 h), sopar de germanor i concert (21 h) i DJ a les 0.30 hores. Diumenge a les 14 hores al parc Pompeu Fabra, actuarà el grup de percussió Atabalats i es farà una paella popular. Finalment, dimarts 13 a la mateixa plaça es farà l'ofrena floral al patró del barri, Sant Antoni.

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat