Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Unes 150 persones prenen part al tercer Pressupost Participatiu

17 de desembre de 2015

Un total de 86 persones s’han inscrit als cinc grups de treball de la tercera edició del Pressupost Participatiu. A més dels grups de treball, 71 persones representants de diferents col·lectius (associacions de dones, alumnes de l’Escola de Català, entitats esportives, etc.) han realitzat una diagnosi que inclou possibles accions per millorar l’espai públic, equipaments o serveis a les persones.

Aquest procés permet a la ciutadania decidir part del pressupost municipal de l'any vinent destinat a inversions. Les persones que hi han participat es van inscriure al projecte fins al 31 d'octubre.

150.000 euros del pressupost municipal

En la seva tercera edició, el procés decidirà en quin projecte o projectes s’invertiran 150.000 euros del pressupost municipal del 2016. En les setmanes vinents, a la Taula del Pressupost Participatiu, s'acabarà de decidir quins seran els projectes escollits.

Fins ara, les dues primeres edicions han donat com a resultat la creació de l'espai Esplugues Coworking (ja en funcionament) i l'adaptació del Casal de Cultura Robert Brillas per fer-lo més accessible. Altres propostes es van poder incorporar al pressupost ordinari, com la instal·lació d'aparells de fitness en espais públics, les obres de millora del carrer Molí, la millora de passos de vianants elevats o la creació d'una app de la ciutat.

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat