Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Manel Valverde, d'El Petit Gourmet Català

“Deixem-nos aconsellar pel botiguer”

petit gourmetQuè ofereix la teva empresa?

Neix com una petita cansaladeria i carnisseria familiar, per oferir productes de qualitat artesanal a un preu raonable. Volem donar un servei personal i diferencial als clients i demostrar que el comerç de proximitat pot ser, en aquest aspecte, molt superior a la gran superfície. Tornem al tall i deixem-nos aconsellar pel botiguer! Dels nostres productes, destaquem la carn de porc ibèric català i derivats, fets de manera  tradicional al nostre obrador. També el xai, el pollastre i la vedella. Són productes que no porten gluten i ecològics.

Què t’ha motivat a emprendre en les actuals circumstàncies?

En trobar-me en situació d'atur, i sense un horitzó laboral clar, vaig optar per dur a terme aquest projecte. Crec que d'aquesta manera puc aportar el meu granet de sorra a l'economia de la ciutat.

Creus que un bon assessorament és necessari per tirar endavant un negoci?

Obrir un negoci sense un bon assessorament és molt arriscat. Molta gent es pensa que tot es limita a llogar un local i vendre. Crec que l'Administració hauria de facilitar les gestions. Malgrat tot, animo a tots els possibles emprenedors d’Esplugues a no tenir por i tirar endavant.

*El Petit Gourmet Català és a Mestre Joaquim Rosal, 1, tel. 670 33 54 76

Veure article a EL PONT 216 (pàg. 10)

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat