Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Consell de Ciutat

El 14 d'abril del 2010 es va constituir el Consell de Ciutat. Un òrgan de participació d’especial rellevància per aquest Ajuntament, permeable i obert a les propostes de les ciutadanes i ciutadans d’esplugues.

En aquesta sessió constitutiva es va presentar l'esborrany de la Ordenança de Convivència Ciutadana.

copy_of_logo.jpg

Segona Sessió. Va tenir lloc el 12 de juliol 2010, a la sala d’actes de l’equipament comunitari Espai Baronda,  per tal de tractar els assumptes que resten a l’ordre del dia annexat al present apartat.

En primer lloc es va obrir un temps perquè els seus membres poguessin proposar i debatre idees, propostes... relacionades amb el text de l’Ordenança de Convivència Ciutadana, seguidament la regidoria d’educació va exposar la necessitat d’impulsar l’elaboració i redacció del Projecte Educatiu de Ciutat amb la finalitat d’avançar en la coresponsabilitat educativa municipal i anar més enllà del marc escolar i on tota la ciutat és un espai educatiu; que la formació permanent és clau en els processos de desenvolupament de les persones i que l’educació és un capital social fonamental per a la ciutadania i per al municipi.

Per últim es va obrir un torn de precs i preguntes


- Ordre del dia- Fitxa de dades identificatives

 

Per a més informació podeu adreçar-vos a Participació Ciutadana, trucant al telèfon 93 371 33 50 o bé a través de l'adreça de correu electrònic cbarroso@esplugues.cat

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat