Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Portal web associatiu

El Portal Web Associatiu entra en funcionament per acostar a la ciutadania l'activitat de les associacions.

El nou Portal Web Associatiu d’Esplugues, entitats.esplugues.cat, es va presentar ahir dijous, 23 de febrer, al públic, a la sala d’actes de la Biblioteca Pare Miquel. Davant un auditori format pels representants de les associacions de la ciutat, es va donar a conèixer aquest projecte, en la gestació del qual les entitats mateixes han jugat un paper fonamental.

El resultat de l’acció formativa són les diferents pàgines que, enllaçades al portal mare entitats.esplugues.cat, permeten, per una banda, difondre d’una manera atractiva i actualitzada permanentment l’activitat de cada associació; i d'altra, millorar la interacció entre les mateixes entitats.

Tota l’actualitat de les entitats

La pàgina d’inici del Portal Web Associatiu mostra tota l’actualitat relacionada amb les entitats, actes d’agenda i notícies, a més de servir de recurs a les associacions per accedir a informació d’interès per a la seva activitat, com la convocatòria de subvencions i ajudes.

Si en voleu formar part per a properes edicions de la formació o rebre més informació, podeu adreçar-vos a Participació Ciutadana, a través del telèfon 93 371 33 50, ext. 411, o bé a través de l'adreça de correu electrònic cbarroso@esplugues.cat

franjaweb.jpg

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat