Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Espai de les entitats

L'Ajuntament d'Esplugues ofereix a les entitats de la ciutat diferents serveis i recursos (que podeu consultar a la Seu Electrònica) amb la finalitat de donar-les suport en el seu desenvolupament quotidià: des de l'atorgament d'ajuts, el préstec de material i infraestructures o la cessió de l'ús de sales als equipaments municipals, fins a l'assessorament per endegar una associació i facilitar espais als canals de comunicació municipals per divulgar les seves activitats.

Promoure l'associacionisme a l'actual situació econòmica significa un esforç municipal, però mantenir el suport a les entitats és una contribució cabdal a la cohesió social i el foment dels valors solidaris i de convivència.

Podeu obtenir-ne més informació als enllaços següents:

> Suport Associatiu

Catàleg de tràmits relacionats amb les entitats.

> Reforma Fiscal

A aquest enllaç trobareu la informació i novetats relatives a la Reforma Fiscal (Model 347 i Impost de societats)

> Portal Web Associatiu

franjaweb.jpgRecull les notícies d'actualitat, serveis, documents de recerca, organtizació de les juntes, fotografies de les actuacions, etc., de les entitats que tenen desenvolupades les seves webs en una plataforma dissenyada per la Diputació a través del gestor de continguts WordPress.

Anualment s'organitzen tallers formatius perquè es puguin incorporar noves entitats.

Si esteu interessats/interessades en formar-ne part, si us plau, poseu-vos en contacte amb Participació Ciutadana a través de l'adreça de correu electrònic participacio@esplugues.cat

 

> Directori d'entitats

Dades de contacte de les entitats d'Esplugues organitzades per àmbits de treball.

> Equipaments municipals

Llistat d'equipaments municipals que poden ser objecte de cessió del seu ús a les entitats del municipi, sota petició expressa, per al desenvolupament d'algunes de les activitats que realitzen.

Autoritzacions d'ús d'instal·lacions municipals (esportives i culturals)

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat