Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Bones pràctiques d'Empreses, Entitats i Comerços per a la Reforma Horària a Esplugues

Tefsa: HORARIS EUROPEUS

L’empresa Tefsa des de fa molts anys realitza horari europeu. Recentment han fet una modificació avançant l’horari del dinar (de 13 a 14 hores, en lloc de 14 a 15 h), de manera que tothom fa el següent horari: de dilluns a divendres, de 8 a 13 hores i de 14 a 17.30 h.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Etnia Barcelona: ELS DIVENDRES SÓN SAGRATS!

L'equip d'Etnia Barcelona fa temps que gaudeix de flexibilitat horària per poder conciliar la vida laboral amb la personal. Gaudim d'horari flexible (entrem de 8 h a 9.30 h i sortim en funció de l'hora d'entrada) per tal que cadascú pugui escollir l'horari més adient. Els migdies també són flexibles a Etnia Barcelona, es pot dinar en 30 minuts o en 1 hora, en funció de les necessitats de cadascú. Si es vol dinar tranquil·lament o descansar a la zona de sofàs habilitada a la cuina, es pot dinar en una hora i si no, es pot fer un mos en mitja hora i acabar abans la jornada laboral.

A més, sabem que els caps de setmana són sagrats, així que els divendres pleguem al migdia! De dilluns a dijous fem mitja horeta més per poder treballar només 6 hores els divendres i poder començar el cap de setmana abans.

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat