Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Servei d'Atenció a l'Empresa: dinamitzem l'activitat empresarial

Servei d'Atenció a l'Empresa: dinamitzem l'activitat empresarial

rajoletaEl Servei d'Atenció a l'Empresa s'adreça a empreses, professionals i persones emprenedores amb el propòsit de dinamitzar l'activitat econòmica de la ciutat. Aquest servei s'estructura en dos nivells d'atenció:

1. Atenció general: informació bàsica sobre tràmits necessaris per crear i instal·lar una empresa, llicències i permisos, finançament, línies preferencials de prèstecs, ajuts, subvencions, premis...

2. Atenció especialitzada: l'Ajuntament ha signat convenis amb les associacions de consultors sèniors SECOT i VAE, que presten a les empreses i persones emprenedores un servei d'acompanyament per a l'elaboració del pla d'empresa, de plans de gestió per a la millora del negoci (vendes, màrqueting, logística, recursos humans, exportació, assessorament jurídic i fiscal i formació empresarial i tecnològica). Igualment, s'ha signat un conveni amb CaixaBank per l'obtenció de línies de finançament.

Horari: dilluns i dimecres, de 9 a 14 hores.

Edifici Municipal Puig Coca (Petit Parc de l’Amistat, s/n)

Contacte: 933 720 416 // serveiempresa@esplugues.cat

Tècnica d’Empresa: Glòria Fabra. // Tècnics d'emprenedoria: Jordi Verdaguer/Jaume Gomis

NOU!  AJUTS A EMPRESES I ENTITATS PER CONTRACTACIÓ DE PERSONES EN SITUACIÓ D'ATUR

L'Ajuntament d'Esplugues, amb el finançament de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, ha convocat una nova edició d'assignacions econòmiques a persones autònomes, pime, micropime i entitats per la contractació durant 12 mesos de persones a l'atur residents a Esplugues. L'aportació es del 50% del cost laboral del contracte de 12 mesos. El termini de presentació de sol·licitud finalitzarà el 31/10/2016.

Més informació: Servei d'Empresa i Ocupació: ocupacio@esplugues.cat  // 933720416 (ext. 1620)

Documentació a la seu electrònica/Tràmits/Ocupació: seu electrònica

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat