Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Benvinguda

Esplugues, una ciutat solidària

festasolidaritat.jpg.bmpL’Ajuntament d’Esplugues està treballant en programes de solidaritat i cooperació internacional mitjançant el suport a projectes de cooperació al desenvolupament, d’emergències i de sensibilització. Des de l’any 1995 hi ha una regidoria específica de cooperació, la qual cosa posa de manifest que la solidaritat i la cooperació són una estratègia més en la política muncipal.

Des d’aleshores hem avançat, aconseguint un percentatge fixe, el 0’8% dels ingressos propis; hem augmentat i consolidat esdeveniments de sensibilització que realitzem al municipi, sobretot, les activitats als centres educatius; vam aprovar el Pla d’Acció al 2009 i enguany ens porta a l’elaboració del Pla Director de Cooperació al Desenvolupament, per consolidar i adequar les línies de treball.

En aquest espai trobareu informació sobre les diferents activitats, projectes, campanyes i accions que realitza l’Ajuntament i altres organismes amb els que col·laborem i fem cooperació al desenvolupament.

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat